Nutrie na "smetaně" (bez tuku)
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 453 kJ / 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,91 g |
Tuky | 0,61 g |
Vláknina | 4,36 g |
Cholesterol | 4 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nutrie na "smetaně" (bez tuku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2PxM
Moje poznámka
Nutrie na "smetaně" (bez tuku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2PxM
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 4 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 6 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 6 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 6 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 2 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 3 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 4 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 6 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 6 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 8 hodinami
Květákové placičky
Linova před 8 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 8 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 8 hodinami
Tématické fráze:
nutrie,
nutrie recept,
jak připravit nutrii,
nutrie na paprice,
nutrie recepty,
omacka z nutrie,
recepty na nutrii,
jak se dělá nutrie,
nutrie hrbet,
recept na nutrii,
nutrie omačka,
jídlo z nutrie s obrázky,
nutrie na cibuli,
kuchařka nutrie,
priprava nutrie,
jak uvařit nutrii,
co se dá uvařit z nutrie,
co jí nutrie,
koreni na nutrii,
nutrie svickova
Suroviny:
nutrie,
cibule,
mléko nízkotučné,
sůl,
bobkový list,
koření nové koření,
paprika sušená sladká
Komentáře (25)
Jenom, kde tu nutrii sehnat???
www.miric.cz
No vidíte, vy ste nutrie varili a nejedli, ja áno a aj to netušiac, čo mám na tanieri. A chutila skutočne ako králik. To, čo som konzumovala, som sa dozvedela až o pár dní a potom
cekrops: nebuďte mini.... alebo maximalista. Kožušinku z nutrie už má, alebo bude mať vaša partner/ka
Jana Dorazinová-Remková: nie je to až tak dávno, keď v mäsiarstvách viseli nutrie na hákoch, no bolo to asi kvôli tomu, že iného mäsa skoro nebolo. Dnes ho je habadej. Na rozdiel od masla. Výrobcovia kadejakých nátierkových umelín nemajú odbyt, tak je maslová kríza.
Takhle tam (na té fotce) může být klidně kuřecí,králičí,krůtí maso...