Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křidélka CFK "Celkem Fajn Kuře"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rrOK
Moje poznámka
Křidélka CFK "Celkem Fajn Kuře"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rrOK
Nejnovější recepty
Zabaglione s jahodami
Přidáno před 9 hodinami
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno před 14 hodinami
Spicy chicken tenders
Přidáno před 16 hodinami
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno 31. 5. 2025 12:12
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno 30. 5. 2025 15:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté tlačené koláčky
Teruli před 45 minutami
Rebarborový koláč s tvarohem a skořicí
martiline před 7 hodinami
Krkovička na houbách sušených a nakládaných
MarcelaPa před 8 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Irena_Hrr před 9 hodinami
Rychlý čočkový salát
Cejenka před 9 hodinami
Medová kuřecí prsa
Gustavo před 10 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Renefer před 10 hodinami
Jahodová zmrzlina
Vilem1 před 11 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Cejenka před 11 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Jana Jurikova před 12 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí křídla ve fritaku,
recept na kuřecí křídélky,
kuřecí křidélka ve friťáku,
kuřecí ve fritáku,
smažené kuřecí křidélka ve fritaku,
křidélka ve fritaku,
obalene kridelka,
kureci kridylka ve fritaku,
smažená křidýlka ve friťáku,
kuřecí křidélka do friťáku,
kuře ve frytaku,
kuře cfk,
kureci kridylka ve frytaku,
marinovana kridelka do fritaku,
kuře recepty,
kuřecí křidélka recept,
kuřecí křídla z friťáku,
kuřecí křídla v fritaku,
kridilka ve fritaku,
křupave kuře z fritaku
Suroviny:
křídla kuřecí,
omáčka pálivá,
sůl,
mouka hladká,
olej rostlinný
Komentáře (6)
Tak dneska jsem si chtěl koupit další pálivou omáčku v hyperm. Albert ale už jsem ji tam nenašel
To jen tak pro informaci.
Ale ten Albert mě teda nas. . .