Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brokolicové / květákové krokety

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 5. 2018 10:43

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie8 039 kJ / 1 921 kcal
Bílkoviny74,59 g
Tuky164,86 g
Vláknina17,87 g
Cholesterol 713 mg
Sodík 4,14 g
Sůl10,17 g
Sacharidy26,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

recepty73 recepty73

20. 5. 2018 20:48

casino: Eja57: ...nestrouhám, drtím v drtiči (tedy abych to upřesnil, tuto proceduru zbožňuje má vnučka za mého bedlivého dohledu už nejméně dva roky, a jak jí to jde!), protože struhadlo se neosvědčilo nejen vám ...rohlík musí být dva-tři dny starý, naláme se do drtiče vždy po jednom, zavře, tlakem párkrát zapne a je to:yes: ...kam se hrabe suchá strouhanka! ...používám na řízky, do karbanátků, na zahušťování všeho možného ...spotřeba jí není větší, protože nepřidávám mléko nebo vodu a hmotu nedělám tuhou, musí být vláčná ...karbanátky a sekaná jsou nadýchanější, řízky se snad i smějí...:-Q spolujedlíci už sami poznají rozdíl, když není strouhanka "čerstvá";-) ...ale když není, svět se nezboří;-)...

Eja57 Eja57

20. 5. 2018 19:41

casino: Terminologie......čerstvá strouhanka je co? dva dny starý rohlík ČERSTVĚ nastrouhaný???
Jinak souhlasím, rozkutrovat čerstvé pečivo a použít jako strouhanku jsem taky zkusila... nene....

casino casino

20. 5. 2018 19:17

"čerstvá strouhanka"
V každém čtvrtém rcp na jídlo v trojobalu stojí psáno, že používáme ČERSTVOU strouhanku; prý se při smažení krmě méně "nacucá" tukem. Nevím... Tvrzení má sice logiku, ale mně to tak nepřipadá :-) Leč párkrát jsem se POKOUŠEL nesuché pečivo strouhat ba i mixovat 8-( a pokorně jsem se vrátil k přípravě strouhanky ze suchých rohlíků i s vědomím rizika, že budu strávníky saturovat tukem :-D
No, ZAHUŠŤOVAT míšeninu strouhankou "z ne zcela tvrdých rohlíků" mi ale přijde poněkud kontraproduktivní - asi je jí pak v jídle zbytečně víc, že :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: brokolicové krokety květákové krokety květákové recepty brokolice s květákem brokolice recepty na krokety recepty z květáku brokolicové recepty kvetakove a brokolicove jidlo recepty z květáku a brokolice brolicove krokety kvetakove kroketky s brokolicí

Suroviny: brokolice, slanina anglická, sýr tvrdý, vejce, česnek, květ muškátový, strouhanka, olej, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Brokolicové / květákové krokety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gjoD