Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 543 kJ / 1 803 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,31 g |
Tuky | 48,62 g |
Vláknina | 22,10 g |
Cholesterol | 538 mg |
Sodík | 857 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 257,53 g |
Postup přípravy
Necháme chvíli odpočinout.
V lívanečníkové pánvi smažíme lívanečky dozlatova. Krok 2: Termizovaný sýr podle chuti rozmícháme s medem a připraveným krémem potíráme hotové lívanečky. Krok 3: Dozdobit můžeme nastrouhanou syrovou mrkví nebo posypat Grankem.
Zveřejněno 11. 6. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladké mrkvové lívanečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2mVM
Moje poznámka
Sladké mrkvové lívanečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2mVM
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Nivová pomazánka s hruškou
Přidáno před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové knedlíky plněné masem z uzených žeber
Přidáno před 7 hodinami
Vepřová plec s chorizem a fazolemi
Přidáno před 8 hodinami
Alsaský cibulový koláč podle Z. Pohlreicha
Přidáno před 14 hodinami
Hrstková polévka s majoránkou
Přidáno 23. 9. 2025 19:37:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Petaroxy před 2 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Noumik před 3 hodinami
Česneková omáčka ke grilovanému masu
ok1cmj před 3 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 4 hodinami
Luxusně nadýchané marmeládové rolky z kynutého těsta
Suzy8 před 5 hodinami
Putimská vepřová pečeně
TerezaP před 5 hodinami
Švestkové řezy s tvarohem
Nadatode před 6 hodinami
Jablečný crumble
ErikaU před 6 hodinami
Kuřecí střapačky v bramborákovém těstě
Sahula před 6 hodinami
Extra rychlé lívance
Helusadolezusacz před 9 hodinami
Tématické fráze:
sladké recepty z mrkve,
sladké recepty s mrkví
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
olej,
podmáslí,
mouka hladká,
mrkev strouhaná,
koření do perníku,
prášek do pečiva,
rum,
kůra citronová,
sůl,
sýr,
med,
olej
Komentáře (3)