Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 119 kJ / 745 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,60 g |
Tuky | 18,07 g |
Vláknina | 21,30 g |
Cholesterol | 48 mg |
Sodík | 113 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 103,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory přelité jogurtovou omáčkou se dvěma druhy hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x4Gr
Moje poznámka
Brambory přelité jogurtovou omáčkou se dvěma druhy hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x4Gr
Nejnovější recepty
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 41 minutami
Cuketový perník
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 15 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 16 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nepečený tvarohový dort s ovocem
janzam před 39 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 2 hodinami
Čočková polévka s uzeninou
Fitulka před 2 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 11 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 14 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 15 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 15 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 17 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 18 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 18 hodinami
Tématické fráze:
recepty z hub,
jogurtová omáčka,
recepty z hub a brambor,
recepty z brambor,
brambory se dvěma druhý hub,
recept z brambor a hub,
brambory dva druhy hub,
maso přelité omáčkou,
brambory recept,
recept z hub a brambor,
voda z namocenych hub,
omacka z hub z jogurtem,
co vse uvarit z jogurtu
Suroviny:
brambory,
houby sušené,
žampióny,
jogurt řecký,
vývar kuřecí,
cibule šalotka,
máslo,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
kmín mletý,
cukr,
koření nové koření,
bobkový list
Komentáře (3)