Bratislavská buchta
Suroviny
Porce: 10-15
Nutriční hodnoty
Energie | 15 616 kJ / 3 732 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,90 g |
Tuky | 152,30 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 1,33 g |
Sodík | 705 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 494,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 3. 2019 14:37
Zdravím,
prosím o radu, je možné místo smetany použít tvaroch? Díky za radu
prosím o radu, je možné místo smetany použít tvaroch? Díky za radu
26. 4. 2016 03:33
Doporučuji úplně vynechat vodu a komplet ji nahradit olejem! Buchta je pak vláčnější a není suchá jako když tam dáte vodu,jsou to moje léta praxe
16. 10. 2015 19:08
cathleen: Děkuji, jsem rád, že chutnají.
16. 10. 2015 16:54
Dnes znovu upečeny - fantastické
29. 1. 2014 15:42
Nadja: protože si přečtěte ještě jednou recept, kde je 0,1 vody i oleje a paní píše, že je lepší dát více vody :)
5. 12. 2013 18:43
Jak se bucha dlouho peče a při kolika stupních?
13. 8. 2013 09:47
Tak jsme je pekly znovu (přidala jsem fotky)....do těsta dávám 150 ml vody + 100 ml oleje a mléko na pudink lehce ředím vodou.
Řezy jsou fantastické, nijak pracné a u nás patří k nejoblíbenějším
Řezy jsou fantastické, nijak pracné a u nás patří k nejoblíbenějším
28. 5. 2013 12:16
Vašku, řezy jsem znala z doslechu, ale nikdy nepekla. Až v pátek - byly úžasné, na fotku nebyl čas. Znovu jsme je se snachou pekly hned v neděli, no, nezbylo.....ale chystám se je dělat zas za týden, když jim tak chutnají (a snad už se konečně "zajedí") a doufám, že stihnu i tu fotečku
2. 5. 2013 19:56
Buchtu už dělám asi 15let je výborná
26. 11. 2012 12:44
Moc dobrá moc. Zkusila jsem ji i nechat bez kakaa, jenom žlutej piškot a použít čokoládovej puding a musím říct, že mi chutnala možná ještě víc
14. 2. 2012 20:32
JE VELMI DOBRÁ,DÍKY
26. 1. 2012 23:24
Bratislavskou buchtu jsem už pekla několikrát a vždycky se po ní jen zaprášilo.Doporučuji,opravdu výborná!
16. 1. 2012 15:43
VÝBORNA BUCHTA dělám jí každý měsíc Vždy se po ní zapráší
12. 9. 2011 10:22
12. 9. 2011 00:13
Bianka1: Proč je lepší dát 100 ml oleje místo v receptu uváděný 0,1 l oleje?
Vždyť 0,1 litru = 1 dl = 100 ml
Vždyť 0,1 litru = 1 dl = 100 ml
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 17 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 19 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 21 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Bábovka mramorová (olejová)
Eviks33 uvařila před 4 hodinami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marcela0123 uvařila před 5 hodinami
Citrónová babeta
hellokittq.natq uvařila před 6 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
bohdana uvařila před 7 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Valis uvařila před 7 hodinami
Tuňáková pomazánka s kapary
Danoouch uvařila před 8 hodinami
Kynutý makový závin
Kamilana uvařila před 8 hodinami
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Kika95 uvařil před 8 hodinami
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 9 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: bratislavske rezy bratislavské vlny recept na bratislavskou buchtu nějaká dobrá buchta bratislavká buchta bratislavský řez bratislavska fantastická buchta se zakysanou smetanou bratislavskábuchta bratislavský koláč angreštová buchta buchta z bramborové kaše bramborová buchta babiččiny recepty fantastická buchta nejaka buchta recepty na buchtu top recepty buchty karamelová buchta recept na dobrou buchtu řezy buchta ze zakysané smetany
Suroviny: vejce, cukr krystal, cukr vanilkový, mouka polohrubá, mléko, voda, kakao, smetana zakysaná, prášek do pečiva, olej, pudink, skořice, cukr moučkový
Bratislavská buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/76Pr
20 názorů