Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 328 kJ / 1 035 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,05 g |
Tuky | 43,74 g |
Vláknina | 39,82 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 166 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 128,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí steak na česneku, tymiánu a medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KxvY
Moje poznámka
Kuřecí steak na česneku, tymiánu a medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KxvY
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 5 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 16 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 20 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 6 minutami
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 18 minutami
Toskánský bůček
poirotka před 1 hodinou
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 1 hodinou
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 3 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 3 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 5 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 5 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí steak,
kuřecí steak na medu,
kuřecí steak recept,
kuřecí steaky na medu,
kuřecí stehenní maso recepty,
kuřecí steaky,
kuřecí steaky recepty,
steak z kuřete na na tymiánu,
kuřecí stehenní steak,
kuřecí steak z vykoštěných stehen,
kureci steak s kůží,
steaky na medu,
kuřecí steak s medem,
pečeme kuřecí steaky,
doba pečení kuřecího steaku,
kuřecí na medu s tymiánem,
jak péct kuřecí steaky,
kuřecí nožky na medu,
kureci platek na medu,
kuřecí steak na na medu
Suroviny:
stehno kuřecí,
česnek,
máslo,
med,
tymián,
vývar masový,
smetana na vaření,
mouka hladká,
kůra citronová,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (6)
No, ponechme stranou co je to steak, že
Pokud dělám stejné maso, tedy kus kuřecí nožky v kožuchu, tak nejprve opékám kůží dolů asi 2x delší dobu než posléze druhou stranu bez kůže a bohatě to stačí
...a troubu posléze nepoužívám