Kopr v sladkokyselém nálevu
Pokud jste milovníky koprovky, pak je tento recept přesně pro vás. Kopr zavařený v malých sklenkách je k přípravě koprové omáčky ideální, protože oproti kopru sušenému nebo mraženému vám omáčku i ochutí.
Suroviny pro 1 dávka
5 přesnídávkových skleniček
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 703 kJ / 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 42,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kopr v sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1Pl
Moje poznámka
Kopr v sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1Pl
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 3 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 9 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 2 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 2 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 4 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 4 hodinami
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 5 hodinami
Jogurtová buchta s třešněmi
novakovajanna před 5 hodinami
Tématické fráze:
nakládaný kopr,
sterilovaný kopr,
nakládání kopru,
sterilovaný kopr recept,
zavaření kopru,
kopr,
jak sterilovat kopr,
jak zavarit kopr,
nakládaný kopr recept,
kopr recepty,
sterilování kopru,
zavareny kopr,
kopr nakládaný,
nakládáme kopr,
kopr zavaření,
zavarovani kopru,
kopr nakladani,
nakládání kopru do octa,
kopr sterilovaný,
sladkokyselý nálev
Suroviny:
voda,
ocet,
cukr,
sůl,
kopr
Komentáře (6)
Nebo to někdy dám do trouby na hlubší plech, podleju vodou aby skleničky stály ve vodě aspoň cca 3 cm. A pokračuju stejně jako kdyby to bylo na plotně.
Dělám to tak už 30 let, je to vyzkoušené, a jednoduché, a zavařuji prakticky všechno co se dá.