Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 552 kJ / 2 761 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,01 g |
Tuky | 85,30 g |
Vláknina | 22,56 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 987 mg |
Sůl | 2,38 g |
Sacharidy | 382,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené makaróny se sýrem a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9M
Moje poznámka
Zapečené makaróny se sýrem a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9M
Nejnovější recepty
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 1 hodinou
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 7 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 7 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 8 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 18 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Španělská polévka
Kajkajak před 2 minutami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 7 minutami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 11 minutami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 2 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 3 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 3 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 3 hodinami
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 3 hodinami
Chleba bez hnětení
HejMira před 3 hodinami
Plněné papriky
Vytvarnik před 3 hodinami
Tématické fráze:
zapečené těstoviny s rajčaty,
zapékané makarony,
makarony recept,
zapekane testoviny s rajcaty,
makarony,
makarony recepty,
plněné makarony,
recepty makarony,
zapečená rajčata,
zapečené těstoviny rajčata,
macarony,
recepty gouda,
testoviny zapecené s rajcaty,
macarony se sýrem,
zapekane makarony recept,
makaroni,
gouda recepty,
zapečené rajčata,
recept na makarony,
makarony se zeleninou
Suroviny:
těstoviny makaróny,
mouka hladká,
máslo,
mléko,
sýr gouda,
pepř,
ořech muškátový,
rajče,
cuketa,
bazalka čerstvá
Komentáře (2)