Mrkvová polévka s arašidovým máslem

tejaja Kuchařka: tejaja

Polévky 2 názory

Suroviny

4 mrkve
2 lžíce arašidového másla
2 lžíce oleja
½ lžičky římského kmínu
3 rajčata
2 chilli papričky
700 ml horké vody
pepř
sůl
petrželová nať
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji restujeme 1 min rascu, soľ a korenie.

  2. Pridáme ma kolieska nakrájanú mrkvu, chilli papričky a restujeme 5 minút.

  3. Vložíme na kocky nakrájané paradajky, arašidové maslo a zalejeme vriacou vodou. Povaríme 15 minút.

  4. Potom polievku rozmixujeme. V tanieri posypeme sekanou vňaťou.

Poznámka

Recept je z knihy Z fitka do kuchyne.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 10 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Mrkvová polévka s arašidovým máslem

Zapomněl/a jsem heslo