Maďarská gulášová polévka

ToulavejTucnak Kuchařka: ToulavejTucnak

Doba přípravy: 120 minut 4 porce Polévky 0 názorů

Žádná fotografie není k dispozici
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři
Buďte první a přidejte fotografii

Suroviny

4 velké brambory
voda
2 velké cibule
400 g předního hovězího masa
3 velká rajčata
3 papriky
50 g rajčatového protlaku
2 lžíce mleté pálivé papriky
2 bobkové listy
trocha oleje
ocet
česnek
sůl
pepř
čerstvé bylinky na ozdobu
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na rozehřátém oleji ve velkém hrnci osmažíme krátce ze všech stran menší kostky masa, přidáme pokrájenou cibuli, papriky a rajčata, bobkový list a protlak, mletou papriku a znovu krátce osmažíme. Pak směs osolíme, zalijeme vodou (pravidelně ji doléváme) a dusíme pod pokličkou doměkka.

  2. Do základu polévky vsypeme kostky brambor, osolíme, opepříme, podle chuti přidáme mletou papriku, ocet, drcený česnek a bylinky a podáváme s čerstvým chlebem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Maďarská gulášová polévka

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo