Kuřecí plněná kapsa se sýrem na pivu
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 910 kJ / 1 413 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 267,75 g |
| Tuky | 25,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 638 mg |
| Sodík | 1,58 g |
| Sůl | 3,97 g |
| Sacharidy | 17,50 g |
Postup přípravy
Spíchneme párátky a maso osolíme a opepříme.
Na pánvi rozpálíme olej a maso na něm osmahneme z obou stran dozlatova. Poté ho přendáme na pekáček, kde ho podlijeme pivem.
Vložíme do trouby na cca 200 ° a pečeme po dobu zhruba 30 minut. Krok 2: V případě potřeby zahustíme (hladká mouka+voda, pouze trochu) Krok 3: Podávat můžeme s bramborem.
Zveřejněno 22. 5. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí plněná kapsa se sýrem na pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qBN3
Moje poznámka
Kuřecí plněná kapsa se sýrem na pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qBN3
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 25 minutami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 3 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 3 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 6 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 6 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 22 minutami
Pravý vepřový guláš
michaelatomastikova999 před 27 minutami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Ketynna před 35 minutami
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Fredy83 před 56 minutami
Salát z červené řepy s nivou a ořechy
Dobeska před 1 hodinou
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 2 hodinami
Bramboráčky
Anickamanicka před 3 hodinami
Domácí langoše
Jurkano před 3 hodinami
Perníčky
horakova654 před 3 hodinami
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 4 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí kapsa v troubě,
plněná kuřecí kapsa
Suroviny:
prsa kuřecí,
sýr tvrdý,
olej,
sůl,
pepř,
pivo černé,
mouka hladká
Komentáře (1)