Pomazánka z tresčích jater a paloučku

BlanikM Kuchařka: BlanikM

Doba přípravy: 10-15 min 3-4 porce Pomazánky 0 názorů

Suroviny

1 konzerva (115 g) tresčích jater
100 g sýra Palouček (Lučina)
1 malá cibule
1 ČL hořčice
trochu citronové šťávy
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Konzervu částečně slijeme, cibulku nakrájíme na jemno.

  2. Všechny ingredience smícháme vidličkou nebo ručním el. šlehačem.

Poznámka

Velice jednoduché, rychlé a zdravé. Bohatý zdroj vitamínu D.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 48 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pomazánka z tresčích jater a paloučku

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo