Pomazánka z tresčích jater (nastavená)

cathleen Kuchařka: cathleen

Pomazánky 0 názorů

Suroviny

125 g tresčích jater
100 ml mléka
cca 17-18 g hrubé mouky
50 g cibule
80 g másla
citronová šťáva
mletý pepř
sůl
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. V hrnečku s nepřilnavým dnem z mléka a mouky svaříme hustou kaši a necháme ji vychladnout.

  2. Tresčí játra utřeme s máslem a po částech vetřeme i vychladlou kaši.

  3. Do pomazánky vmícháme drobně krájenou cibuli, sůl, pepř a podle chuti i citronovou šťávu a uložíme do chladna.
    Mažeme na čerstvé pečivo, můžeme zdobit krájenou natí nebo kolečky okurky, ředkvičky atp.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pomazánka z tresčích jater (nastavená)

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: pomazánka z tresčích jater redkvicky nejlepsi recepty na pomazanku z trescich jater pomazánka nastavená kaší

Zapomněl/a jsem heslo