Suroviny pro 2 porce
hrnek = 250 ml
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 626 kJ / 1 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,27 g |
Tuky | 41,11 g |
Vláknina | 20,83 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 169 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 115,43 g |
Postup přípravy
Do opečeného bulguru přidáme rajčatovou směs, promícháme a zalijeme vývarem. Krok 5: Směs vložíme do trouby a pečeme na 200 °C zhruba 30-35 minut, až je vývar zcela vyvařen. Během pečení aspoň jednou promícháme.
Zveřejněno 6. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený bulgur s rajčatovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KpNl
Moje poznámka
Pečený bulgur s rajčatovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KpNl
Nejnovější recepty
Cuketový koláč se sýrem vhodný i pro diabetiky
Přidáno před 8 hodinami
Ajvar z paprik
Přidáno před 8 hodinami
Vafle z přebytkového kvásku
Přidáno před 12 hodinami
Řecký salát z okurek
Přidáno před 15 hodinami
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 19 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno 20. 7. 2025 15:37:49
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová kýta na smetaně
jtrecepty před 3 hodinami
Bábovka s termixem
anyge před 3 hodinami
Krupicovo - tvarohové poháry s ovocem
Agness002 před 4 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
Mery53 před 5 hodinami
Americké čokoládové cookies
Theodora před 5 hodinami
Rybíz á la brusinky
Ludmilka Sykorova před 5 hodinami
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Simona Maskova před 5 hodinami
Cuketová směs na topinky
Tom_Krupa před 6 hodinami
Broskvové řezy s pudinkem
danusepet před 7 hodinami
Uzená polévka s houbami a krupicovými nudlemi
Jan Nemec před 8 hodinami
Tématické fráze:
recepty z bulguru,
pečený bulgur,
bulgur recepty,
pečený burgur,
burgur pečený,
recept s bulgurem,
bulgur pečený v troubě,
recepty s bulgurem,
půl hrnku bulguru
Suroviny:
maso mleté,
rajče,
cibule,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř mletý,
olej,
bulgur,
vývar hovězí
Komentáře (8)
Krásná velmi "žravá" fotka