

Rajčato-okurkový salát se smetanou
Doba přípravy: 15 minut + čas na odležení 3+ Saláty 5 názorů
Postup přípravy receptu
Rajčata, okurku omyjeme a nakrájíme na menší kousky. Cibulku nakrájíme nadrobno.
V misce vše promícháme s trochou soli, pepře a vinného octa, zalijeme smetanou a necháme alespoň 2 hodiny odležet v lednici.
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Rajčato-okurkový salát se smetanou
-
Ale no tak dámy
fotka s upatlanou miskou je nepochybně
a salát dle chuti každého, já bych třeba salát s kysanou smetanou už nedochucovala octem...ale nemusí to být špatné...
Legrační je, že tři recepty Lenky Thomas ( já si na tu Škulinovou nějak nezvyknu) mají komentářů hoooooodně, daleko víc než recepty které si vyzkoušení určitě zaslouží -
Hambro : každý má právo na svůj názor, Betyna hodnotila VZHLED a v tom případě jistě zkoušet není nutné .
A MYSLET ,že něco chutná dobře ,jen podle fotky,je podle mě v lepším případě směšnésorry
-
Betyna:
Dřív než to pomluvím, tak bych salát asi vyzkoušela. Myslím, že chutná dobře -
Betyna:
Pravda, autorka prezentaci poněkud odbyla..., ale zas taková hrůza to není, i když platí, že některá jídla je lépe nefotit!
...ale ono to tak může vypadat i v reálu
No, některé matadorky by to k focení namašlily zde často používanými (zbytečnými) rekvizitami a patrně by nefotily požbrndanou misku, že -
tak to je síla... něco tak nevábného jsem už dlouho neviděla