Rajčato-jalapeňový dip

Lenka Škulinová Kuchařka: Lenka Škulinová

Doba přípravy: 20 minut + čas na uležení 4+ Předkrmy 0 názorů

Suroviny

2 větší vyzrálá červená rajčata
hrstka lístků čerstvého koriandru
1 střední červená cibule
1 jalapeňo (červená či zelená) paprička
špetka drceného římského kmínu
1 stroužek česneku (pro větší říz klidně dva)
1/2 kávové lžičky cukru krystal
1 kávová lžička limetkové (či preferujeme-li citrónové) šťávy
sůl
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Rajčata, koriandr, cibuli, papričku a česnek nakrájíme nadrobno. V misce dále smícháme všechny nakrájené ingredience spolu se zbytkem surovin a necháme minimálně na dvě hodiny v chladu uležet. Podáváme s chipsy dle vlastní chuti.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rajčato-jalapeňový dip

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo