

Ředkvičkový tvaroh - pomazánka
Suroviny
- 250 g tvarohu
- 1/8 l (125 ml) kysané smetany nebo mléka
- sůl a pepř
- 1/4 kávové lžičky kmínu
- 100 g jemně nakrájené uzeniny
- 1-2 svazky ředkviček
- zelená petržel
Postup přípravy receptu
Tvaroh utřeme se smetanou nebo s mlékem dohladka, ochutíme solí, pepřem, kmínem a vmícháme proužky uzeniny.
Omyté ředkvičky nakrájíme na tenké plátky nebo nastrouháme a spolu s jemně nakrájenou petrželkou smícháme s tvarohem, případně dochutíme. Solit můžeme i oblíbenou bylinkovou solí.
Poznámka od kuchařky
Zdroj: časopis Praktická žena z roku 1973
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Ředkvičkový tvaroh - pomazánka
K receptu nejsou žádné komentáře.