Fazolková polévka z uzeného vývaru
Poctivá sytá polévka z uzeného vývaru s obraným uzeným masem a nejen fazolkami, ale ještě i jinou zeleninou. Polévku můžete zjemnit smetanou a přidat i nějakou kvalitní uzeninu. Polévka vás nejen zasytí, ale bude i velmi dobře chutnat.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 745 kJ / 1 134 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,40 g |
Tuky | 105,27 g |
Vláknina | 6,91 g |
Cholesterol | 241 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 34,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolková polévka z uzeného vývaru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M47Q
Moje poznámka
Fazolková polévka z uzeného vývaru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M47Q
Nejnovější recepty
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno před 14 hodinami
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 16 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 16 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
volvac@seznam.cz před 1 hodinou
Rybízová marmeláda do 10 minut
douver před 3 hodinami
Cuketová topinková směs
douver před 3 hodinami
Vepřová bratislavská plec
Nikuuus před 13 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem
Petik05 před 13 hodinami
Jednoduché bramborové placičky
KnedlesVajcama před 13 hodinami
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 15 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 15 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Jitkazmecka před 16 hodinami
Suroviny:
žebra,
sůl,
sádlo,
mouka hladká,
cibule,
paprika sušená sladká,
polévková zelenina,
fazolky zelené,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
smetana ke šlehání,
maso uzené
Komentáře (1)