Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 295 kJ / 548 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,53 g |
| Tuky | 31,41 g |
| Vláknina | 0,32 g |
| Cholesterol | 342 mg |
| Sodík | 1,23 g |
| Sůl | 3,21 g |
| Sacharidy | 29,73 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kuskus premiešame s olejom, zalejeme vriacou vodou a zakrytý necháme 5 min postáť. Potom ho vidličkou načechráme.
Vajce vidličkou rozšľaháme. Krok 2: Hermelín obalíme vo vajíčku a kuskuse, pričom kuskus naň rukou popritláčame dobre z oboch strán. Krok 3: V horúcom oleji vyprážame Hermelín z oboch strán dozlata. Krok 4: Na omáčku dobre rozmixujeme čierne ríbezle, cukor, štipku soli a vínny ocot. Krok 5: Hotový Hermelín ihneď podávame s omáčkou na liste šalátu s opečenými plátkami bagety.
Vajce vidličkou rozšľaháme. Krok 2: Hermelín obalíme vo vajíčku a kuskuse, pričom kuskus naň rukou popritláčame dobre z oboch strán. Krok 3: V horúcom oleji vyprážame Hermelín z oboch strán dozlata. Krok 4: Na omáčku dobre rozmixujeme čierne ríbezle, cukor, štipku soli a vínny ocot. Krok 5: Hotový Hermelín ihneď podávame s omáčkou na liste šalátu s opečenými plátkami bagety.
Zveřejněno 10. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hermelín s omáčkou z černého rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R90V
Moje poznámka
Hermelín s omáčkou z černého rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R90V
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 5 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 8 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 7 minutami
Banánky ze strojku
Vilik před 13 minutami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 48 minutami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 2 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 3 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 3 hodinami
Linecké smajlíky
Evculina84 před 3 hodinami
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 4 hodinami
Suroviny:
sýr hermelín,
kuskus,
vejce,
olej,
rybíz černý,
ocet,
cukr moučkový,
sůl,
salát,
bageta
Komentáře (10)
Já k obalovanému smaženému ( nebo grilovanému) Hermelínu mám moc ráda brusinky, kompot maličko rozmělnit vidličkou, dochutit, kapku okyselit....