Loudavé těsto (sladké i slané)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 337 kJ / 2 710 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,18 g |
Tuky | 71,39 g |
Vláknina | 15,72 g |
Cholesterol | 22 mg |
Sodík | 127 mg |
Sůl | 0,22 g |
Sacharidy | 441,74 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/loudave-testo-slane-i-s...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 3. 2020 00:10
Dnes opět pečeno, tentokrát jsem přidala 200g vicezrnne smesi na chleba( místo 200g polohrubé mouky). Opět super
20. 3. 2020 15:53
Doplňuji - housky dobré a měkké i druhý den
20. 3. 2020 14:17
Gabina: díky
lenka962: určitě ano - jen cukru dát lžičku a soli 2 lžičky
lenka962: určitě ano - jen cukru dát lžičku a soli 2 lžičky
20. 3. 2020 09:29
Dala by se z toho těsta udělat i pizza? Já myslím, že ano
19. 3. 2020 22:12
Vynikajici dnes jsem upekla uzlíky, nechala jsem je chvíli kynout ve vlažné troubě, krásně vyskočily a jsou super. Zaděláme na další varku
14. 3. 2020 11:13
takseptam: sušeného droždí se dává 2,5x méně, tak ho dejte 4 gramy
14. 3. 2020 09:38
Chtěla bych se zeptat vzhledem k současné situaci a mému zdravotnímu stavu, kdy fakt nemůžu moc riskovat, pokud bych použila sušené droždí, tak kolik? Nemám s tím zkušenost... Děkuji za info.
13. 3. 2020 18:54
cathleen:
13. 3. 2020 18:37
magdalenka: těsto vyndáš z lednice už vykynuté, tak není třeba nechat ohřát, ale rovnou propracuješ a tvaruješ. Teprve pak - na plechu - necháš vykynout znovu a upečeš
13. 3. 2020 17:32
magdalenka: Asi to bude stejné, vytvaruješ naplníš a ono to kyne pod rukama, namažeš a za deset minut pečeš. Ono to je bláznivé těsto! Langóše budou i z tohoto, určitě dobré! A závin taky!
13. 3. 2020 17:27
Veronika.Hrozna: lángoše robím z úplne iného cesta (ako chlebové so zemiakom), ale toto ma zaujalo, zišlo by sa na závin mať po ruke.
13. 3. 2020 17:24
magdalenka: Ja robím Ludo cesto a keď som sa pýtala,na to isté, tak skoro hneď a aj to tak bolo. Robím z neho langoše.
13. 3. 2020 17:15
Prosím, keď cesto vyberiem z chladničky, nechám hodinku zohriať, až potom s ním pracujem?
13. 3. 2020 09:04
super, dík za recept hezký den
8. 3. 2020 12:00
magdalenka, hospodyne, medanek, Odeta: děkuji všem - věřím, že se těsto osvědčí - u nás chutnalo moc. Jít si během pěti dnů kdykoliv do lednice vyndat těsto, hned tvarovat a po chvíli kynutí péct...je opravdu velice fajn
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 2 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 3 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 4 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 11 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 22 minutami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 33 minutami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 1 hodinou
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 2 hodinami
Nekynuté šátečky
Infarkt uvařila před 3 hodinami
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 4 hodinami
Vepřový řízek naruby
Valis uvařila před 4 hodinami
Ledvinky dušené
Valis uvařila před 4 hodinami
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: loudavé testo postup rohlíky z loudaveho kynutého těsta dá se použìt vykynuté těsto druhý den? sladké těsto ze sušeného droždí listové rohlíky na slano rohlíčky z loudavého kynutého těsta rohlíčky z loudaveho těsta rohlíčky z loudavého listového těsta pekarnomanie těsto na slano
Suroviny: mléko, jogurt bílý, olej, mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, cukr, droždí čerstvé
Loudavé těsto (sladké i slané)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nKED
24 názorů