Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Loudavé těsto (sladké i slané)

Hodnocení receptu je 5,0 (52×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 3. 2020 11:26

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie11 337 kJ / 2 710 kcal
Bílkoviny67,18 g
Tuky71,39 g
Vláknina15,72 g
Cholesterol 22 mg
Sodík 127 mg
Sůl0,22 g
Sacharidy441,74 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/loudave-testo-slane-i-s...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Odeta Wollmanova

7. 3. 2020 17:14

Recept se mi líbí, určitě se mi bude hodit. V lednici jsem měla jen takové noční těsto na rohlíky, to dopadlo dobře a těsto, které jsem musela nutně odložit, ale 5 dní ještě ne. Člověk se pořád učí. Za mě :yes::yes:

medanek medanek

7. 3. 2020 14:23

Také se mně to moc líbí, už mám přidáno mezi oblíbené a co nejdříve vyzkouším :yes::yes::-K

hospodyne

7. 3. 2020 14:18

:-K:-KPřesně tohle jsem zrovna teď potřebovala!! Příští sobotu otvíráme novou sezonu a musela bych moc brzy vstávat, aby bylo včas napečeno.Zkoušet ani nemusím, Vaše recepty jsou na jistotu. Dík.:yes:

magdalenka magdalenka

7. 3. 2020 14:10

Pripomína mi to bláznivé cesto od hosty...bude sa musieť vyskúšať! Jedno aj druhé! Si prebornica, Masula má pravdu!

cathleen cathleen

7. 3. 2020 13:45

Masula: juj.. :-* děkuji za pochvalu! Máme tu více lidiček, co milují pečení jako já a daří se jim to - jejich recepty zase chodím okukovat já :-D

cathleen cathleen

7. 3. 2020 13:43

mika59, bystrouska: děkuji :-K u nás také bodovalo :-8
Špaldovou asi ano, s pohankovou nevím...je bezlepková, aby se to nerozjíždělo. I když, špaldová by taky neměla být dlouho namočená, nemá to ráda. Spš bych, pokud chceš těsto trochu zdravější, použila celozrnnou pšeničnou (a přidala ždibec vody - na 100 g celozrnky cca 10-20 g vody více) ;-)

Masula Masula

7. 3. 2020 13:41

Cathleen ty jsi prostě přebornice na kynutá těsta :yes::yes::yes:;-):-D:-K

bystrouska

7. 3. 2020 13:04

Mě se to také moc líbí :yes:. ostatně jako všechny recepty od Cathleen. Určitě vyzkouším :-8. Šlo by část mouky cca 200g nahradit špaldovou nebo pohankovou moukou:-? Snažím se vařit i péct trochu zdravěji. Dala bych 200g špaldy nebo pohankové , 150g hladké a 150g polohrubé:-).

mika59 mika59

7. 3. 2020 12:16

Tohle se mi moc líbí :yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: loudavé testo postup rohlíky z loudaveho kynutého těsta dá se použìt vykynuté těsto druhý den? sladké těsto ze sušeného droždí listové rohlíky na slano rohlíčky z loudavého kynutého těsta rohlíčky z loudaveho těsta rohlíčky z loudavého listového těsta pekarnomanie těsto na slano

Suroviny: mléko, jogurt bílý, olej, mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, cukr, droždí čerstvé

TopRecepty.cz

Loudavé těsto (sladké i slané)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nKED