Pesto medvědí
Pesto z medvědího česneku se hodí jak do studené, tak do teplé kuchyně. Připomíná ostřejší pažitku s česnekovou chutí. Použít ho můžete do slaných palačinek, rizota, pirohů, salátů, nebo na topinky. Medvědí česnek zpracovaný na pesto vydrží v lednici minimálně měsíc.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 828 kJ / 4 500 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 500,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pesto medvědí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/94Rz
Moje poznámka
Pesto medvědí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/94Rz
Nejnovější recepty
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 7 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 7 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 11 hodinami
Sachr cukroví
Přidáno před 11 hodinami
Zeleninová roláda se sýrem a šunkou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 3 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 3 hodinami
Květákové placičky
Valis před 4 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 5 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 6 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 6 hodinami
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 7 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
Sahula před 7 hodinami
Masarykovo cukroví
slacja před 7 hodinami
Suroviny:
list medvědího česneku,
sůl hrubozrnná,
olej olivový extra virgin
Komentáře (1)