Suroviny
Porce: 5 - 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 444 kJ / 3 930 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,84 g |
Tuky | 122,78 g |
Vláknina | 23,10 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 422 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 576,90 g |
Postup přípravy
Do každého kroužku dáme lžíci džemu nebo jiné náplně, přikryjeme dalším kruhem a slepíme k sobě. Krok 4: Koblihy dáme na plech vyložený pečícím papírem, přikryjeme utěrkou a ještě necháme kynout 35 minut. Krok 5: Koblihy pečeme v troubě na 170 °C do zlatova (také je můžeme smažit i v oleji). Koblihy potřeme během pečení rozpuštěným máslem. Krok 6: Vychladlé koblihy posypeme moučkovým cukrem.
Zveřejněno 1. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené koblihy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KW1
Moje poznámka
Pečené koblihy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KW1
Nejnovější recepty
Hovězí maso na pivě
Přidáno před 21 hodinami
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Těstoviny s kuřecím masem a rajčaty
Přidáno 17. 10. 2025 17:33:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 54 minutami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 1 hodinou
Budapešťská pomazánka
Tonja před 1 hodinou
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 1 hodinou
Zelný salát s fenyklem
Tonja před 1 hodinou
Hovězí guláš
dejvi01 před 1 hodinou
Salát z hlívy ústřičné
Tonja před 1 hodinou
Čokoládová bábovka
ulrivhv před 2 hodinami
Pórková polévka s bramborem a kroupami
poirotka před 2 hodinami
Chicken Vindaloo
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 3 hodinami
Tématické fráze:
top recepty pečené moučníky
Suroviny:
mléko,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
droždí sušené,
voda,
mouka hladká,
máslo,
vejce,
sůl,
povidla švestková,
cukr moučkový
Komentáře (1)