Suroviny
Porce: 5 - 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 444 kJ / 3 930 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,84 g |
Tuky | 122,78 g |
Vláknina | 23,10 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 422 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 576,90 g |
Postup přípravy
Do každého kroužku dáme lžíci džemu nebo jiné náplně, přikryjeme dalším kruhem a slepíme k sobě. Krok 4: Koblihy dáme na plech vyložený pečícím papírem, přikryjeme utěrkou a ještě necháme kynout 35 minut. Krok 5: Koblihy pečeme v troubě na 170 °C do zlatova (také je můžeme smažit i v oleji). Koblihy potřeme během pečení rozpuštěným máslem. Krok 6: Vychladlé koblihy posypeme moučkovým cukrem.
Zveřejněno 1. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené koblihy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KW1
Moje poznámka
Pečené koblihy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KW1
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 19 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 23 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
vaclavtrnka2010 před 22 minutami
Jednoduché máslové sušenky
Kucharinqqqq před 24 minutami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 1 hodinou
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 1 hodinou
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 1 hodinou
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 1 hodinou
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 2 hodinami
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 2 hodinami
Tématické fráze:
top recepty pečené moučníky
Suroviny:
mléko,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
droždí sušené,
voda,
mouka hladká,
máslo,
vejce,
sůl,
povidla švestková,
cukr moučkový
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.