Hanácký salát s majonézou

Kacuda Kuchařka: Kacuda

Doba přípravy: 20 minut 4 porce Saláty 2 názory

Suroviny

1 velká sklenice sterilovaného červeného zelí
1 malá sklenice sterilované červené řepy
1-2 červené cibule
350-400 g majonézy
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Červené zelí a řepu (krájenou na nudličky či kostičky) necháme okapat. Nálevy odložíme stranou.

  2. Zelí a řepu smícháme v míse s na jemno pokrájenou červenou cibulí a majonézou.

  3. Salát osolíme, opepříme a podle potřeby můžeme zředit troškou obou nálevů.

Poznámka

Podáváme s pečivem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hanácký salát s majonézou

  • Kacuda Kacuda(autorka receptu)

    Dajda: Mastná není, to se v tom salátu ztratí. ;-) :-D

    Odpovědět

  • Dajda Dajda

    To vypadá skvěle! Hanácký salát jsem měla vždycky ráda a s tou červenou řepou a červenou cibulí musím ochutnat. Jen možná zkombinuji majonézu s jogurtem Activií,. Dělám to už léta, a tak je samotná majonéza na moje chutě trochu moc mastná - i když s tou zeleninou možná ani ne. Uvidíme! <3

    Odpovědět

Tématické fráze: retro hanacky salat

Zapomněl/a jsem heslo