Plněná sekaná pečeně
Recept ještě nebyl hodnocenŠťavnatá sekaná v sobě skrývá mnoho dobrot - naplníme ji lilkem, paprikou a vařenými vejci. Díky náplni je sekaná na řezu pestrá a vypadá pěkně. Můžeme ji podávat teplou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 519 kJ / 124 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 4,00 g |
– nasycené | 1,33 g |
– nenasycené | 2,60 g |
–– mononenasycené | 1,40 g |
–– polynenasycené | 1,20 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 860 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Šťavnatá sekaná v sobě skrývá mnoho dobrot - naplníme ji lilkem, paprikou a vařenými vejci. Díky náplni je sekaná na řezu pestrá a vypadá pěkně. Můžeme ji podávat teplou…
Kuřecí prsa nařízneme a rozbalíme tak, aby vznikl plát. Maso lehce naklepeme, osolíme, opepříme a okořeníme tandoori masala. Na každý plátek položíme kladenku, potřeme…
Na spod mísy dáme ledový salát na efekt a pak je vše na vás a vaší fantazii.Růžička je udělaná z herkulesu.
Připravíme si pekáč s poklicí a troubu si předehřejme na 200°C. . Cibule očistíme a nakrájíme na kolečka to samé uděláme i s mrkví. V pekáči necháme rozpustit sádlo,…
Salát z červeného zelí s křenem a uzenou kladenskou pečení chutná na rozpečené bagetce doslova božsky. Takto připravené pohoštění se hodí k vínu i pivu a každá návštěva…
Placky různých chutí jsou velice oblíbeným pokrmem. Na tyto placičky budeme potřebovat směs květáku, mrkve a celeru. Kromě dochucení kořením je doplníme také vajíčky a…
Cibuli si očistíme a nakrájíme na půlkolečka. Orestujeme dozlatova na pánvi (nasucho). Mezitím si dáme vařit čočku (kvůli barvě můžeme přidat 1 lžičku kari nebo kurkumy,…
Špagety uvaříme ve slané vodě, slijeme, propláchneme studenou vodou a rozdělíme na 4 hromádky. Do zapékací mísy rozprostřeme hromádku špaget, rozložíme plátky z poloviny…
Kladenku krátce povaříme ve vodě a po vychladnutí pokrájíme na malé kostičky.Těstoviny uvaříme dle návodu. Cuketu omyjeme a nakrájíme na kostičky.Zapékací formu…
Plátky masa opláchneme, osušíme, zlehka naklepeme a po obou stranách osolíme a opepříme. Na každý plátek masa rozetřeme lžičku hořčice a poklademe dvěma plátky…
Maso umeleme, smícháme s nasekanými bylinkami, vejcem kořením. Dáme na chvíli do lednice odležet. Kapie podélně rozpůlíme, odstraníme semeníky a naplníme masovou směsí.…
K velikonočním svátkům patří spousta dobrého jídla, ať už slaného nebo sladkého. Tradiční velikonoční nádivku ze starších rohlíků můžete připravit i s kladenskou pečení…