Pečený srnčí hřbet
Na podzim v období lovecké sezony je k mání ta nejčerstvější zvěřina. Dopřejte si i vy výjimečný chuťový zážitek! Kromě toho, že je zvěřina zdravá, je navíc velmi chutná. Podle tohoto podrobného návodu jí zajisté snadno připravíte.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 223 kJ / 1 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,24 g |
Tuky | 69,98 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 462 mg |
Sodík | 783 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 27,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený srnčí hřbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Jvq
Moje poznámka
Pečený srnčí hřbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Jvq
Nejnovější recepty
Jahodoví šneci
Přidáno před 4 hodinami
Čočkový chléb se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Koláč s rebarborou
Přidáno před 19 hodinami
Jednoduchá vajíčková pomazánka z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 20 hodinami
Vícezrnné kaiserky
Přidáno 27. 5. 2025 11:36
Restovaný chřest se žampiony
Přidáno 27. 5. 2025 09:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč
jmachacek58 před 17 minutami
Rychlé zapečené chleby
helen.fon@seznam.cz před 50 minutami
Tmavy jablecny kolac
vikinka09 před 1 hodinou
Cordon bleu - plněný řízek
Panova před 1 hodinou
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Moanka před 2 hodinami
Retro kaťák
GabinaMraz před 2 hodinami
Křupavá zelenina nakládaná v mořské soli
GabinaMraz před 3 hodinami
Citronová babetka - jemná a vláčná
KuchtaBuchta před 4 hodinami
Jogurtový makovník z nemletého máku
Pavlina3 před 4 hodinami
Živáňské plněné kotletky
Snavo před 4 hodinami
Suroviny:
hřbet srnčí,
olej olivový,
šťáva citronová,
jalovčinky,
koření hřebíček,
petrželka,
sůl,
pepř mletý,
olej olivový,
máslo,
víno červené,
vývar masový,
cibule šalotka,
mrkev,
smetana zakysaná
Komentáře (8)
Čta suroviny a postup jsem si říkal totéž, tedy skoro totéž - nyní více než často používám chuťově bezpohlavní
No domnívám se, že EVOO je uveden spíše z důvodu nějakým způsobem ozvláštnit běžný rcp
Ááá nééébo se jiného oleje nedostávalo, že
Mimochodem - "svíčková" ze srnčího je fakt "gastroporno", kdo nezkusil tak se šidí o úžasný zážitek....