Pečený srnčí hřbet
Na podzim v období lovecké sezony je k mání ta nejčerstvější zvěřina. Dopřejte si i vy výjimečný chuťový zážitek! Kromě toho, že je zvěřina zdravá, je navíc velmi chutná. Podle tohoto podrobného návodu jí zajisté snadno připravíte.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 223 kJ / 1 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,24 g |
Tuky | 69,98 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 462 mg |
Sodík | 783 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 27,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený srnčí hřbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Jvq
Moje poznámka
Pečený srnčí hřbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Jvq
Nejnovější recepty
Rychlý koláč s tvarohem a jahodami
Přidáno před 14 hodinami
Tvarohová zmrzlina s mangem
Přidáno před 17 hodinami
Konzumní kmínový chléb
Přidáno před 20 hodinami
Jahodový džem s rebarborou
Přidáno 28. 5. 2025 18:00
Zeleninový salát – co lednice nabízí
Přidáno 28. 5. 2025 17:30
Chuťovky s ochuceným sýrem
Přidáno 28. 5. 2025 17:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionovo-bramborová polévka
xSarka před 5 hodinami
Čokoládovo-jablečný moučník
xSarka před 5 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
hifiklub před 8 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Scarlet2 před 10 hodinami
Krémová pórková polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Moučník s tvarohem a jahodou
Kakoska před 13 hodinami
Babiččiny škvarkové placky
danielle72 před 13 hodinami
Opravdu křupavé vafle
karel.prchlik2 před 13 hodinami
Jahodový nápoj
iveta.kroul před 13 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Ketynna před 14 hodinami
Suroviny:
hřbet srnčí,
olej olivový,
šťáva citronová,
jalovčinky,
koření hřebíček,
petrželka,
sůl,
pepř mletý,
olej olivový,
máslo,
víno červené,
vývar masový,
cibule šalotka,
mrkev,
smetana zakysaná
Komentáře (8)
Čta suroviny a postup jsem si říkal totéž, tedy skoro totéž - nyní více než často používám chuťově bezpohlavní
No domnívám se, že EVOO je uveden spíše z důvodu nějakým způsobem ozvláštnit běžný rcp
Ááá nééébo se jiného oleje nedostávalo, že
Mimochodem - "svíčková" ze srnčího je fakt "gastroporno", kdo nezkusil tak se šidí o úžasný zážitek....