Dvojbarevný srnčí hřbet

tejaja Kuchařka: tejaja

Moučníky , Řezy 26 názorů

Suroviny

Těsto:
3 vejce
90 g polohrubé mouky
60 g krystalového cukru
2 lyžice kakaa
Cukrová poleva:
100 g práškového cukru
bílek
Čokoládová poleva:
5 g másla
20 g čokolády na vaření
Recept si zatím oblíbilo 21 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, zašľaháme doň cukor. Potom vmiešame po jednom žĺtky, a postupne múku.

  2. Z cesta odoberieme 1/3 a do nej vmiešame v 1 lyžici teplej vody rozmiešané kakao.

  3. Do vymastenej formy na srnčí chrbát dáme polovicu svetlého cesta, potom kakaové cesto a druhú polovicu svetlého cesta. Pri strednej teplote upečieme. Vyklopíme a necháme vychladnúť.

  4. Vymiešame dohladka cukrovú polevu a polejeme koláč. Necháme stuhnúť.

  5. Potom ozdobíme cik – cak čokoládovou polevou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 321 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Dvojbarevný srnčí hřbet

Předchozí 1 2

Tématické fráze: srnčí hřbet srnčí hřbet moučník srnčí hřbet recepty rychly srnci hrbet srnční hřbet moučník srnčí hřbet recepty srnčí chrbát srnčí hřbet recept srnčí hřbet buchta kakaovy srnci hrbet srnčí hřbet recept moučník čokoládový srnčí hřbet srnci hrbet dezert recept na srnci hrbet moučník srnčí hřbet výborný srnčí hřbet buchta srnčí hřbet čokoládový hřbet srnci hrbet moucniky srnčí hřbet recept buchta