Dvojbarevný srnčí hřbet

tejaja Kuchařka: tejaja

Moučníky , Řezy 26 názorů

Suroviny

Těsto:
3 vejce
90 g polohrubé mouky
60 g krystalového cukru
2 lyžice kakaa
Cukrová poleva:
100 g práškového cukru
bílek
Čokoládová poleva:
5 g másla
20 g čokolády na vaření
Recept si zatím oblíbilo 22 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, zašľaháme doň cukor. Potom vmiešame po jednom žĺtky, a postupne múku.

  2. Z cesta odoberieme 1/3 a do nej vmiešame v 1 lyžici teplej vody rozmiešané kakao.

  3. Do vymastenej formy na srnčí chrbát dáme polovicu svetlého cesta, potom kakaové cesto a druhú polovicu svetlého cesta. Pri strednej teplote upečieme. Vyklopíme a necháme vychladnúť.

  4. Vymiešame dohladka cukrovú polevu a polejeme koláč. Necháme stuhnúť.

  5. Potom ozdobíme cik – cak čokoládovou polevou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 293 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Dvojbarevný srnčí hřbet

1 2

Tématické fráze: srnčí hřbet srnčí hřbet moučník srnčí hřbet recepty rychly srnci hrbet srnční hřbet moučník srnčí hřbet recepty srnčí chrbát kakaovy srnci hrbet srnčí hřbet buchta srnčí hřbet recept moučník srnci hrbet dezert čokoládový srnčí hřbet srnčí hřbet recept čokoládový hřbet srnci hrbet moucniky moučník srnčí hřbet recept na srnci hrbet buchta srnčí hřbet srnčí hřbet recept buchta buchta do srnčího hřbetu

Zapomněl/a jsem heslo