Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 840 kJ / 1 396 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 185,19 g |
Tuky | 42,96 g |
Vláknina | 5,71 g |
Cholesterol | 384 mg |
Sodík | 386 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 44,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skutečně pečená vepřová pečeně na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lrJ6
Moje poznámka
Skutečně pečená vepřová pečeně na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lrJ6
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 6 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 1 hodinou
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 3 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 4 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 5 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 5 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 6 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 6 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 7 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 7 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 7 hodinami
Suroviny:
pečeně vepřová,
sůl mořská,
cibule šalotka,
česnek,
kmín celý,
olej,
škrob,
pivo černé
Komentáře (4)
...tedy až na ten škrob, že
Nééé že by mi vadil jako takový..., občas (především v "číně") ho také používám
Ale zde popsaný způsob zdá se mi býti poněkud podivným: "... a za neustálého míchání přidáme škrob a metličkou zahustíme. (Škrob má tendenci jednak dělat hrudky,..."
No, bodejť by nedělal hrudky
Není přece nic jednoduššího než škrob rozmíchat (rozqedlat, protřepat v zavařovačce s deklem) v troše S T U D E N É
Já mám k pečení pečeně tak trochu respekt, vysušit ji není velký problém... ale tady včetně zatáhnutí na pánvi a konečného vydýchání ve vypnuté troubě se mi recept líbí