Pečené vepřové koleno na černém pivu 1

Vepřové maso Doba přípravy: 2 hod. 0 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: 2 hod. 0 názorů

Suroviny 4-5 porcí

800 g vepřového kolene
2 dl černého piva (Kozel)
sůl
pepř
2-3 menší cibule
sádlo
vývar z uvařeného kolena

Postup přípravy receptu

  1. Dáme vařit vepřové koleno v osolené vodě (cca na 1 hod). Po uvaření ho vykostíme a nakrájíme na větší kousky.
    Vývar necháme, budeme ho potřebovat na podlévání.

  2. Maso dáme do nádoby, ve které ho budeme péct. Přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, trochu sádla a zalijeme černým pivem. Osolíme a opepříme dle chuti.

  3. Dáme péct na cca 1 hod do změknutí masa na 170°-180°C.
    Dle potřeby podléváme vývarem, ve kterém jsme uvařili koleno.
    Podáváme například s houskovým nebo bramborovým knedlíkem a zelím.

Komentáře k receptu Pečené vepřové koleno na černém pivu 1

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: pecene koleno na cernem pivu pečene vepřove koleno na černému pivu recept na pečené vepřové koleno na na černém pivu pečené koleno na černém pivě pecene veprove koleno na pive videorecepty vepřové koleno na černém pivě koleno pečene na černem pívě vepřové koleno vařené a pečené na černém pivě vepřové koleno na pivě recepty uvaření kolene vykostene pečené vepřové koleno pečené vykostěné vepřové koleno pečené vykostěné vepřové koleno na pivě vepřového masa s cernym pivem pečené vepřové koleno na černém pivu pečené vepřové koleno zalité černým pivem pečené vepřové koleno uvařene pečene koleno recepty na vepřove koleno s černem pivu pečené uvařené vykostěné vepřové koleno