Pizza tyčky kynuté (Dělená strava podle LK - kytičky + zelenina)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 126 kJ / 1 703 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,12 g |
Tuky | 47,34 g |
Vláknina | 17,04 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,65 g |
Sůl | 9,05 g |
Sacharidy | 253,41 g |
Postup přípravy
Pečeme na 210°C asi 15 min.
Zveřejněno 30. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza tyčky kynuté (Dělená strava podle LK - kytičky + zelenina)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jpyW
Moje poznámka
Pizza tyčky kynuté (Dělená strava podle LK - kytičky + zelenina)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jpyW
Nejnovější recepty
Skotský pudink s rebarborou
Přidáno před 4 hodinami
Nudle s mákem a rebarborou
Přidáno před 6 hodinami
Hermelín s rebarborovo-cibulovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Lasagne s květákem a mrkví
Přidáno před 6 hodinami
Korejské stir-fry z mletého masa a cukety
Přidáno před 7 hodinami
Tartaletky s čokoládovou náplní a ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice zapečená s česnekem a dvěma druhy sýru
Bretik před 2 hodinami
Chřest v jemné omáčce se zeleným pepřem
Povar-Kuzmicz před 3 hodinami
Vepřové nudličky se žampiony v pikantní omáčce
Sassa před 4 hodinami
Nepečený piškotový dort s ovocem a zakysanou smetanou
Wizulle před 6 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
lucyjezdikova před 6 hodinami
Salát z ředkviček
faluska před 13 hodinami
Chlebová polévka
faluska před 13 hodinami
Buchtičky s vanilkovým krémem jako od babičky
Martina.j před 13 hodinami
Děrovaná buchta
sarkahumlova před 13 hodinami
Pikant zelí s klobásou
MilosCz před 14 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
droždí,
sůl,
cukr,
voda,
olej olivový,
tofu uzené,
kečup sladký,
koření oregáno,
česnek,
droždí lahůdkové,
bujón zeleninový
Komentáře (2)
Moderátorka má zároveň právo ukončit planou diskuzi. Nejde o žádné zastrašování, jak se snažíte naznačit.