Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 30 591 kJ / 7 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,37 g |
Tuky | 63,64 g |
Vláknina | 33,20 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 482 mg |
Sůl | 1,69 g |
Sacharidy | 1 514,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ze všech surovin vypracujeme těsto. Necháme 30 minut odpočinout. Těsto rozválíme na plát a formičkami vykrajujeme různé tvary. Pečeme na 180 °C do zlatova.
Krok 2: Slepujeme marmeládou s rumem.
Krok 3: Zdobíme rozpuštěnou čokoládou s máslem. Posypeme zdobením.
Zveřejněno 23. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Linecké slepované (s Omegou)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/My9m
Moje poznámka
Linecké slepované (s Omegou)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/My9m
Nejnovější recepty
Melounový salát
Přidáno před 2 hodinami
Čabajkové lečo
Přidáno před 4 hodinami
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno před 22 hodinami
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno 7. 8. 2025 18:58:03
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno 7. 8. 2025 18:12:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírový koláč "na lžíce" se švestkami a skořicovou drobenkou
Petra.21 před 57 minutami
Houbové rizoto s pórkem (po česku)
radekfiala před 1 hodinou
Výborné kynuté těsto
Peta6 před 1 hodinou
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
KacaaK před 1 hodinou
Kaše z ovesných vloček
Tonda001 před 2 hodinami
Bezlepkové ovocné odpalované knedlíky
jana.smajclova před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem
DavidVolvo před 3 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
lenka-k před 3 hodinami
Cuketové placky
hpludrova před 4 hodinami
Zapečené brambory s patizonem
Fulda před 4 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
pudink vanilkový,
prášek do pečiva,
žloutek,
máslo,
tuk ztužený,
vejce,
marmeláda,
rum,
čokoláda na vaření,
máslo,
zdobení cukrářské
Komentáře (9)
...stačí si to trošku spočítat z hlavy podle klasiky 1:2:3