Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bylinkový amur

Hodnocení receptu je 4,0 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jaromira18 Jaromira18

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie29 kJ /
7 kcal
Bílkoviny0,40 g
Tuky0,05 g
Vláknina0,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Amura podél páteře rozřízneme na dvě části. Z druhé poloviny odstraníme páteř. Odstraníme kůži, překrojíme v půlce, máme 4 porce a potřeme je solí. Krok 2: V hmoždíři rozdrtíme citronovou kůru, papriku, petrželku a přidáme ostatní koření. Promícháme a potřeme amura. Necháme v chladu proležet a pak opečeme dozlatova na oleji. Podáváme s hranolky, nebo bramborem.

Zveřejněno 4. 12. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bylinkový amur

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pxXV

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bylinkový amur

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pxXV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

MamlajdaD: Moc děkuji.:-K:-K:-K Mám usušené všechny své bylinky, kozí rohy pěstujeme pálivé i sladké, navlékám je jehlou na potravinářskou nit a suším na sluníčku jak prádlo. :-K:-K:-K

Jaromíra18: Moc pěkný zimní recept! :-8:yes: Zimní poroto, že jsou použité sušené bylinky. :-8:-D;-) Jen malý dotaz: Ty sušené papriky, to asi mají být sušené pálivé papričky, nebo ne? Soudím tak podle poslední fotky. ;-):-8 :-K

Suroviny:
amur, sůl, petrželka sušená, paprika sušená sladká, zázvor sušený, rozmarýn sušený, česnek sušený, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu