Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 kJ / 7 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 0,05 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Amura podél páteře rozřízneme na dvě části. Z druhé poloviny odstraníme páteř. Odstraníme kůži, překrojíme v půlce, máme 4 porce a potřeme je solí.
Krok 2: V hmoždíři rozdrtíme citronovou kůru, papriku, petrželku a přidáme ostatní koření. Promícháme a potřeme amura. Necháme v chladu proležet a pak opečeme dozlatova na oleji. Podáváme s hranolky, nebo bramborem.
Zveřejněno 4. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bylinkový amur
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pxXV
Moje poznámka
Bylinkový amur
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pxXV
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 10 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 15 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 17 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 19 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 5 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 10 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 11 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 11 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 11 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 12 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 13 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 15 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 16 hodinami
Suroviny:
amur,
sůl,
petrželka sušená,
paprika sušená sladká,
zázvor sušený,
rozmarýn sušený,
česnek sušený,
pepř mletý
Komentáře (3)