Dolnozemská slovenská klobása
Vůně čerstvých klobás, uzených na bukovém dřevě, je doslova omamná. A co teprve jejich papriková chuť? Klobásy pocházející z historické Dolné země jsou opravdu labužnickou záležitostí.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
10 kg
Nutriční hodnoty
Energie | 81 588 kJ / 19 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 874,80 g |
Tuky | 1 229,32 g |
Vláknina | 41,20 g |
Cholesterol | 5,93 g |
Sodík | 85,37 g |
Sůl | 210,00 g |
Sacharidy | 218,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Slováci na Dolnej zemi žijú už vyše 300 rokov. Preslávili sa po celom svete svojimi klobásami, či už z Maďarska - Békešská Čaba, Sarvaš, Komlóš, Rumunsko - Nadlak, Srbsko - Vojvodina, Báčsky Petrovec.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 5 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 8 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 11 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 3 minutami
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 3 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 3 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 4 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 4 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 4 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 5 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Suroviny: plecko vepřové, bůček, paprika sušená pálivá, česnek, kmín celý, sůl
Dolnozemská slovenská klobása
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rz4L
0 názorů