Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dolnozemská slovenská klobása

Vůně čerstvých klobás, uzených na bukovém dřevě, je doslova omamná. A co teprve jejich papriková chuť? Klobásy pocházející z historické Dolné země jsou opravdu labužnickou záležitostí.

Hodnocení receptu je 4,5 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min doba uzení 2-4 dny

20 min (20 min příprava, doba uzení 2-4 dny)

29. 12. 2020 15:22

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

10 kg

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie81 588 kJ / 19 500 kcal
Bílkoviny1 874,80 g
Tuky1 229,32 g
Vláknina41,20 g
Cholesterol 5,93 g
Sodík 85,37 g
Sůl210,00 g
Sacharidy218,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Slováci na Dolnej zemi žijú už vyše 300 rokov. Preslávili sa po celom svete svojimi klobásami, či už z Maďarska - Békešská Čaba, Sarvaš, Komlóš, Rumunsko - Nadlak, Srbsko - Vojvodina, Báčsky Petrovec.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: plecko vepřové, bůček, paprika sušená pálivá, česnek, kmín celý, sůl

TopRecepty.cz

Dolnozemská slovenská klobása

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rz4L