Postup přípravy
Krok 1: Rohlíky nakrájíme šikmo, abychom měli větší kousky. Každý kousek lehce potřeme libovolně hořčicí, kečupem nebo jinou oblíbenou omáčkou.
Krok 2: Zabalíme do slaniny a opékáme na suché pánvi spojem dolů. Po opečení z jedné strany je otočíme a opečeme z druhé strany dozlatova.
Krok 3: Ještě teplé zdobíme dle chuti, rajčátky, olivami, salátem, okurkou nebo třeba kolečky cibule. Nejlepší jsou teplé, ale dobré jsou i studené.
Zveřejněno 13. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chuťovky ze starších rohlíků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lq3j
Moje poznámka
Chuťovky ze starších rohlíků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lq3j
Nejnovější recepty
Čokoládové muffiny
Přidáno před 2 hodinami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Přidáno před 9 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Přidáno před 10 hodinami
Toast s vajíčkem a anglickou slaninou
Přidáno před 18 hodinami
Brokolicový chlebíček s cottagem
Přidáno před 20 hodinami
Linecké sušenky s čarodějnickým tématem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
Marceval před 1 hodinou
Jogurtová bábovka II
káťa před 1 hodinou
Čokoládový dort s červenou řepou
stefi.f47 před 1 hodinou
Buchta Fešák
káťa před 1 hodinou
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
stefi.f47 před 1 hodinou
Vepřové nudličky se žampiony v pikantní omáčce
Sassa před 1 hodinou
Míša řezy
kaja.tremlova před 2 hodinami
Housky na hamburger
panilek před 2 hodinami
Rebarborový koláč
mika277 před 2 hodinami
Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla
Erika2202 před 2 hodinami
Suroviny:
rohlík,
slanina anglická,
hořčice,
rajče cherry,
salát listový,
okurka čerstvá,
olivy
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.