Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Italské hříbkové rizoto

Itálie v létě, kdo by to dokázal odmítnout? Ale nemusíte nutně jezdit k moři, s tímhle receptem si ji snadno uděláte doma. Jednoduché, ale přesto delikátní rizoto s houbami, které doplňují bylinky a lanýžový olej.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 25 min

30 min (5 min příprava + 25 min tepelná úprava)

8. 8. 2023 07:32

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 146 kJ / 1 469 kcal
Bílkoviny19,88 g
Tuky67,81 g
Vláknina5,46 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,06 g
Sacharidy176,89 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace : idnes.cz s šéfkuchařem Františkem Maděrou

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: rýže, olej olivový, cibule šalotka, víno, vývar masový, houby, tymián, olej olivový, máslo, parmazán, česnek, sůl, pepř bílý, olej

TopRecepty.cz

Italské hříbkové rizoto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxQpG