Suroviny
Porce: 6 - 10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 863 kJ / 3 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,74 g |
Tuky | 266,90 g |
Vláknina | 23,20 g |
Cholesterol | 540 mg |
Sodík | 4,26 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 132,50 g |
Postup přípravy
omáčku, sýr, omáčku, pláty lasagní, končíme pláty, omáčka, sýr (na vrchu ho zmuchlám). Krok 4: Vložíme na střed do vyhřáté trouby na 180 stupňů Celsia, pečeme zhruba 15 minut do zezlátnutí sýra. Vyndáme z trouby, přikryjeme pokličkou a necháme odpočinout aspoň 10 minut, aby pláty změkly.
Zveřejněno 22. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mleté lasagne/lazaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6POR
Moje poznámka
Mleté lasagne/lazaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6POR
Nejnovější recepty
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno před 8 hodinami
Fazolová pomazánka
Přidáno před 12 hodinami
Mrkvovo-jablečné dortíky
Přidáno před 13 hodinami
Jablečné lívance
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem v sýrové omáčce se špenátem
Přidáno před 18 hodinami
Smaženice z lišek
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký makový koláč
Zdenkabraunova@seznam.cz před 22 minutami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
zizalova.k před 10 hodinami
Vídeňské knedlíky
Nebe1276 před 11 hodinami
Rajčatový salátek
Kajkajak před 11 hodinami
Grilované pak choi (bok choy) s asijskou zálivkou
MarcelaPa před 12 hodinami
Segedínský guláš
Nelijetka68 před 12 hodinami
Krupicová kaše
kodrla před 12 hodinami
Krůtí karbanátky se sýrem, šunkou a sušenými rajčaty
wimra před 12 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
wimra před 12 hodinami
Klasické palačinky
KladiKIK před 12 hodinami
Suroviny:
maso mleté,
cibule,
olej,
sýr gouda,
protlak rajčatový,
mléko,
mouka hladká,
koření adžika,
sůl
Komentáře (12)
magdalenka:
No, nikde není zmínka o předváření těstovin..., mějme tedy za to, že byly použity sušené, v lepším případě čerstvé resp. chlazené... Pokud byly sušené, pak čas pečení je jen tak tak, ale je tam prefíkaně psáno "zhruba", že