Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzské vinné řízky

Hodnocení receptu je 5,0 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

6. 3. 2021 10:16

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 636 kJ / 391 kcal
Bílkoviny21,33 g
Tuky15,51 g
Vláknina1,16 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 201 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy31,49 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

10. 11. 2023 09:34

zuzi777a: :-) děkuji za komentář , stojí to za zkoušku. Alkohol nepiji ale moc ráda ho používám k vaření, určitě víc víno než pivo-:-KPřeji krásný den

Dajda Dajda

10. 11. 2023 08:57

zuzi777a: Víno se hodí leckde a já vařím s vínem moc ráda, raději než s pivem. :yes: Ale co se týče řízků, jsem zatím zkoušela také jen pivo.

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

10. 11. 2023 08:50

To je zajímavá varianta řízků. Víno jsem zatím do těstíčka nezkoušela. Jen sodovku nebo pivo. Vyzkouším.:-*

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: řízky krůtí, vejce, víno bílé, mouka polohrubá, olej, sůl

TopRecepty.cz

Francouzské vinné řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lBY6