Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 685 kJ / 642 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,55 g |
Tuky | 55,82 g |
Vláknina | 2,48 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 1,44 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 29,02 g |
Postup přípravy
Krok 1: Porce kuřete vyskládáme do zapékací mísy. Smícháme máslo, hořčici, citronovou šťávu, cukr, papriku a dle chuti sůl a pepř.
Krok 2: Směs naneseme na horní část kuřat, podlijeme lehce vodou, zapékáme v předehřáté troubě na 200 st. cca 15 minut, poté otočíme na druhou stranu, natřeme zbývající směsí a opět pečeme, dokud kuřata nemají krásnou barvu.
Krok 3: Mezitím v mírně osolené vodě se lžící oleje uvaříme těstoviny.
Zveřejněno 17. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené kuře s hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rL8k
Moje poznámka
Pečené kuře s hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rL8k
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 12 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 17 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 22 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 49 minutami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 49 minutami
Hrníčková bublanina
Pechova.veronika84 před 1 hodinou
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 8 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 12 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 14 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 14 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 14 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 14 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 15 hodinami
Suroviny:
kuře,
máslo,
hořčice pikantní,
šťáva citronová,
cukr hnědý,
paprika,
olej,
pepř
Komentáře (1)