Pikantní Vltavín

Paprika Kuchařka: Paprika

Doba přípravy: 10 minut + 4 dny zrání v chladu 1 - 2 porce Sýry 2 názory

Suroviny

1 sedlčanský Vltavín dvouplísňový sýr
1 kostka sýra Lučina (100 g)
1 lžíce nastrouhaných vlašských ořechů
oregano
sůl
pepř
3 stroužky česneku
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Dvouplísňový sýr podélně rozkroj a obě půlky vydlab tak,aby jsi neporušil tvar.

  2. Z Lučiny, nastrouhaných vlašských ořechů, špetky soli, čerstvě namletého pepře a oregana (dle vlastní chuti) a 3 nasekaných stroužků česneku utři hmotu, kterou naplň obě dvě vydlabané půlky Vltavínu.

  3. Poté opět obě dvě půlky slep k sobě a zpět zabal do alobalu. V chladu nech alespoň 4 dny uležet.

  4. Krájený Vltavín podáváme k vínu

Poznámka

Recert je z letáku vloženého u sýra

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Pikantní Vltavín

  • pipre pipre

    Moc zajímavá úprava a chuťově to podle mne být opravdu dobré. Bodík:yes:

    Odpovědět

  • Paprika Paprika(autorka receptu)

    Kdo to vydrží 4 dny nechané v chladu je borec.Já to vydržel dva dny.Pak už jsem se na to nemohl dívat a prachsprostě jsem to sež... ! Výborné!:yes::-D
    Tonda - u Papriky učeň

    Odpovědět

Tématické fráze: recerty nakládaný vltavín pikantní sýr pikantní sýry dvouplísňový sýr plněný vltavín náhodný recert recert nakladanyvltavin top recerty recerty.cz mail vltavin-montazni.cz loc:cz sýr vltavín plněný top recert sýrový dort vltavín pikantní nakládaný sýr sýr lučina doba zrání hermelínu recerty kolac nakládaný camembert recept

Zapomněl/a jsem heslo