Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 099 kJ / 502 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,20 g |
| Tuky | 44,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 144 mg |
| Sodík | 160 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 15,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Omyté broskve vypeckujeme a dáme do mixovací nádobky.
Krok 2: Přidáme ostatní suroviny (kromě želatiny) a rozmixujeme.
Krok 3: Pak přidáme želatinu připravenou podle návodu na obalu. Vlijeme do skleniček a dáme do chladu alespoň na 2 hodiny.
Krok 4: Před podáváním ozdobíme.
Zveřejněno 29. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Broskvová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P0z1
Moje poznámka
Broskvová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P0z1
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 17 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 22 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 6 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 8 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 8 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 8 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 9 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 9 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 10 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 10 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 10 hodinami
Suroviny:
broskve,
smetana kysaná,
šťáva pomerančová,
cukr,
želatina,
šlehačka,
broskve
Komentáře (1)