Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 842 kJ / 1 874 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,31 g |
Tuky | 201,92 g |
Vláknina | 0,56 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 328 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 9,67 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do vyšší a úzké nádoby dáme mléko, olej, ajvar. hořčici, cukr, chilli a papriku. Ponorný mixér dáme na dno a pomalým tahem mixujeme a taháme nahoru.
Krok 2: Mixujeme do požadované hustoty, trvá to pár vteřin. Šalotku nakrájíme nadrobno a okurku nastrouháme najemno.
Krok 3: Vše společně promícháme a dochutíme solí a pepřem. Použití je všude tam, kde máme rádi tatarskou omáčku.
Zveřejněno 16. 11. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí ďábelská tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YoX9
Moje poznámka
Domácí ďábelská tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YoX9
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 5 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 9 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 10 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 1 hodinou
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 3 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 6 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 7 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 7 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 10 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 11 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Suroviny:
mléko,
olej slunečnicový,
hořčice dijonská,
ajvar,
cukr,
pepř,
pasta chilli,
paprika sušená sladká,
cibule šalotka,
okurky sterilované
Komentáře (3)