Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí ďábelská tatarka

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 842 kJ /
1 874 kcal
Bílkoviny4,31 g
Tuky201,92 g
Vláknina0,56 g
Cholesterol 6 mg
Sodík 328 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy9,67 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do vyšší a úzké nádoby dáme mléko, olej, ajvar. hořčici, cukr, chilli a papriku. Ponorný mixér dáme na dno a pomalým tahem mixujeme a taháme nahoru. Krok 2: Mixujeme do požadované hustoty, trvá to pár vteřin. Šalotku nakrájíme nadrobno a okurku nastrouháme najemno. Krok 3: Vše společně promícháme a dochutíme solí a pepřem. Použití je všude tam, kde máme rádi tatarskou omáčku.

Zveřejněno 16. 11. 2021

Poznámka autorky mika59

Tatarku můžete obměnit třeba sušeným česnekem nebo worčestrovou omáčkou. Tatarka vydrží v uzavřené sklenici určitě 4-5 dní, déle nevím, protože se snědla.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Domácí ďábelská tatarka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YoX9

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Domácí ďábelská tatarka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YoX9

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

beruna1: Moc děkuji za vyzkoušení, jsem ráda, že nezklamala :-K:-K:-K

Výborná,nejdřív jsem udělala jen z oleje,mléka trošičku octa a pak dochutila (pepř,sůl kari,petrželka) SKVĚLÁ:-*

Ta musí být skvělá, vyzkouším.

Suroviny:
mléko, olej slunečnicový, hořčice dijonská, ajvar, cukr, pepř, pasta chilli, paprika sušená sladká, cibule šalotka, okurky sterilované

Přidat fotografie receptu