Suroviny pro 25 porcí
25porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 606 kJ / 3 013 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,00 g |
Tuky | 152,93 g |
Vláknina | 12,92 g |
Cholesterol | 621 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 296,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozmixované piškoty smícháme s cukrem a změklým máslem. Těsto propracujeme, aby bylo krásně spojené. Necháme 2 hodiny odpočinout.
Krok 2: Na náplň musíme ušlehat žloutek, poté přidáme cukr a nakonec změklé máslo. Směs vymícháme a dochutíme rumem.
Krok 3: Formičky vysypeme moučkovým cukrem a naplníme těstem. Vymáčkneme důlek do těsta, vyklopíme úlky a naplníme je krémem.Přiklopíme piškotem a necháme ho odpočinout
Zveřejněno 21. 12. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tradiční včelí úly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Blmo
Moje poznámka
Tradiční včelí úly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Blmo
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 5 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 10 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 1 hodinou
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 3 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 6 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 7 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 7 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 10 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 11 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Suroviny:
piškoty,
piškoty,
cukr moučkový,
máslo,
rum,
kakao,
máslo,
žloutek,
rum,
cukr moučkový
Komentáře