Candát s kedlubnami
Maso z candáta je velmi jemné a postrádá typický rybí zápach, takže jej ocení i ti, kteří rybám běžně neholdují. Rybě nejvíce sluší snadná úprava na másle a v kombinaci s lehce nasládlými, dušenými kedlubnami, si ji zajisté vychutnáte.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 939 kJ / 1 419 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,39 g |
Tuky | 45,24 g |
Vláknina | 11,01 g |
Cholesterol | 523 mg |
Sodík | 456 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 52,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát s kedlubnami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KKlG
Moje poznámka
Candát s kedlubnami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KKlG
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 14 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 17 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 22 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Báječný perník
Diviska87 před 48 minutami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 52 minutami
Cukeťák II
radbastim před 3 hodinami
Sněhový rybízový koláč
upavla před 11 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 12 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 15 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 15 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 16 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 16 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 17 hodinami
Suroviny:
candát,
šťáva citronová,
kedlubna,
máslo,
víno bílé,
vývar zeleninový,
škrob kukuřičný,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř mletý,
voda
Komentáře (1)