Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kyselice od Barbory Charvátové

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 2. 2022 19:07

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 125 kJ / 508 kcal
Bílkoviny13,73 g
Tuky28,62 g
Vláknina14,15 g
Cholesterol 56 mg
Sodík 2,10 g
Sůl5,20 g
Sacharidy42,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je z knihy Loudavé vaření od Barbory Charvátové.

Když vařím kyselici v obyčejném hrnci, tak dělám brambory zvlášť. Byla jsem zvědavá, jestli se v PH uvaří doměkka společně se zelím.

Místo vody jsem použila zeleninový vývar a zakysanou smetanu nahradil krémový jogurt. Pochutnali jsme si.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: cibule, klobása, brambory, voda, zelí kysané, mléko, mouka hladká, bobkový list, kmín celý, koření nové koření, sádlo, sůl, cukr, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Kyselice od Barbory Charvátové

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3BnR