Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 719 kJ / 2 084 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,83 g |
Tuky | 191,09 g |
Vláknina | 18,04 g |
Cholesterol | 1,52 g |
Sodík | 561 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 20,34 g |
Postup přípravy
Mažeme na topinky (osmažené na oleji, s česnekem), větší vrstvu, abychom si to užili. Krok 3: Pokud chceme studenou verzi, po zchladnutí přidáme do hmoty všechny další ingredience a vyšleháme.
Mažeme na chleba a další pečivo.
Zveřejněno 2. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drožďová pomazánka teplá a studená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Jp8
Moje poznámka
Drožďová pomazánka teplá a studená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Jp8
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 18 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 7 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 8 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 11 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 11 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 12 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 13 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 14 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 15 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 16 hodinami
Suroviny:
droždí,
vejce,
cibule,
máslo,
sůl,
pepř,
máslo,
pažitka,
máslo,
sýr,
hořčice plnotučná,
sůl
Komentáře (1)