Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 719 kJ / 2 084 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,83 g |
Tuky | 191,09 g |
Vláknina | 18,04 g |
Cholesterol | 1,52 g |
Sodík | 561 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 20,34 g |
Postup přípravy
Mažeme na topinky (osmažené na oleji, s česnekem), větší vrstvu, abychom si to užili. Krok 3: Pokud chceme studenou verzi, po zchladnutí přidáme do hmoty všechny další ingredience a vyšleháme.
Mažeme na chleba a další pečivo.
Zveřejněno 2. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drožďová pomazánka teplá a studená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Jp8
Moje poznámka
Drožďová pomazánka teplá a studená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Jp8
Nejnovější recepty
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno před 4 hodinami
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno 14. 5. 2025 18:09
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Přidáno 14. 5. 2025 12:59
Jednoduché rizoto s mletým masem
Přidáno 14. 5. 2025 12:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těsto na pizzu
Vladimir74VD před 44 minutami
Babiččina rychlá kulajda
-Petra- před 1 hodinou
Vepřové kostičky pečené s medovo-pivní směsí
Jan Nemec před 1 hodinou
Pečený bůček
Kristyna29 před 1 hodinou
Ovocná tvarohová buchta
fralena před 2 hodinami
Jemná kuřecí pomazánka s koprem
Alzbetina Prk. před 2 hodinami
Třeboňské kapří hranolky
Polivkova před 2 hodinami
Trdelník...maxi
veverka30 před 3 hodinami
Kapustová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Kedlubnová polévka s vejcem
Sylvicka před 3 hodinami
Suroviny:
droždí,
vejce,
cibule,
máslo,
sůl,
pepř,
máslo,
pažitka,
máslo,
sýr,
hořčice plnotučná,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.