Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 111 kJ / 744 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,76 g |
| Tuky | 48,97 g |
| Vláknina | 0,12 g |
| Cholesterol | 241 mg |
| Sodík | 171 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 5,92 g |
Postup přípravy
Krok 1: Měla jsem hovězí nakrájené na nudličky, mírně osolené a pokropené olejem přes noc v lednici, ale lze dělat přímo bez jakéhokoli marinování.
Krok 2: Do rozehřáté hlubší pánve dáme olej a zprudka orestujeme nudličky masa do zlatavé barvy.
Krok 3: Osolíme a přidáme 1 plnou lžičku magické směsi koření. Jakmile se rozvoní, maličko podlijeme zhruba 50 ml horké vody.
Krok 4: Přilijeme smetanu smíchanou se lžičkou mouky a povaříme do potřebné hustoty, dle potřeby můžeme zředit lžící vody.
Krok 5: Podáváme s rýží nebo těstovinami, lze podávat i s knedlíkem.
Zveřejněno 15. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduché a rychlé hovězí nudličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EroY
Moje poznámka
Jednoduché a rychlé hovězí nudličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EroY
Nejnovější recepty
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 1 hodinou
Jemné marokánky
Přidáno před 3 hodinami
Mandlové laskonky
Přidáno před 4 hodinami
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 9 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 10 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 10 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 11 minutami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 28 minutami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 53 minutami
Bezpracný perník
Fitulka před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
Fitulka před 1 hodinou
Vydatná fazolková polévka
Fitulka před 2 hodinami
Bůčkový nářez
Stanas před 2 hodinami
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Denade před 3 hodinami
Kuřecí supreme se žampionovou omáčkou podle Mirka Kaliny
frimlik před 4 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
olej arašídový,
sůl,
smetana ke šlehání,
mouka hladká
Komentáře (1)