Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tradiční jehněčí žebírka z farmy

Tato specialita od našich sousedů, konkrétně z jižních Tyrol, je skvělým spojením jehněčího masa a zeleniny. Žebírka pečená spolu s kořenovou zeleninou, podlitá výborným bílým vínem si doslova žádají o přílohu v podobě křupavého chřestu.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 90 min

150 min (60 min příprava + 90 min tepelná úprava)

19. 4. 2022 17:05

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Nutriční hodnoty

Energie18 007 kJ / 4 304 kcal
Bílkoviny214,50 g
Tuky304,80 g
Vláknina160,00 g
Cholesterol 450 mg
Sodík 1,09 g
Sůl2,50 g
Sacharidy96,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vynikající jihotyrolská specialita, která již dlouhodobě zaujímá přední místo mezi velikonočními pochoutkami, jsou pečená jehněčí žebírka s chřestem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

19. 4. 2022 21:28

:-)<3:yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: žebra, chřest, zelenina kořenová, víno bílé, vývar masový, sůl, koření

TopRecepty.cz

Tradiční jehněčí žebírka z farmy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Wk5W