Jehněčí žebírka

tejaja Kuchařka: tejaja

Doba přípravy: 70 min Jiné maso 4 názory

Suroviny

jehněčí žebírka
česnek
sůl
olivový olej
snítka tymiánu
malá cuketka
1 cibule
mletý kmín
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Prelisovaný cesnak, soľ a olej utrieme na pastu.

  2. Rebierka potrieme pastou z oboch strán, uložíme na pekáč a podlejeme trochou vody.

  3. Navrch položíme vetvičku tymiánu a v rúre pri 170°C pečieme 30 min.

  4. Potom rebierka obrátime, posypeme mletou alebo drvenou rascou a pečieme ďalších 20 min.

  5. Rebierka obložíme narezanou cibuľou a na kolieska narezanou cuketkou, ktoré osolíme a dopečieme ( asi 10min ).

    Rebierka podávame s upečenou cuketkou a cibuľou, chlebom a obložíme zeleninou a rôznymi studenými omáčkami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 56 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Jehněčí žebírka

  • tejaja tejaja(autorka receptu)

    Anna Kocikova: Anička, už nie, bohužiaľ...až na jeseň bude opäť :-);-)

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Terezko,sem s tím krásným masiskem:-p:yes::-K

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    To by mohlo být moc dobré, zdroj jehněčího už snad mám, tak uvidím. Zatím uložím :-p:yes:

    Odpovědět

  • Ivana Ch Ivana Ch

    No musí to být bájo, jehněčí ale už dlouho u nás nebyly ke koupi, jinak jehněčí máme moc rádi. Já ještě víc mám ráda skopový, ale to u nás zmizelo z pultů úplně.

    Odpovědět

Tématické fráze: jehněčí žebra jehněčí žebírka-recepty jehněčí žebra recepty jehněčí žebra recept jehněčí žebra na česneku pečená skopová žebra pečená jehněčí žebra skopová žebírka recept na jehneci zebra skopová žebra recept skopové žebra jehněčí recept skopová žebra pečené jehněčí žebírko jehněčí řebírka pečené jehněčí žebra skopová žebra recepty pomalu pečená jehněčí žebra jehneci recepty skopové žebra recept

Zapomněl/a jsem heslo